Mottoni

Ole oma itsesi ja paras versio itsestäsi 

Olen Oulussa syntynyt 45-vuotias entinen ammattijääkiekkoilija ja neljän lapsen isä. Valmistuin FITFARM Peronal Trainer-koulusta 2017 ja olen ollut siitä asti tällä alalla. Aikaisemmin toimin Helsingissä, mutta nyt olen palannut takaisin kotikaupunkiini Ouluun.

Valmentajana olen rauhallien ja motivoiva, minulla ei ole tapana korottaa ääntä vaan osaan kannustaa ja motivoida sanoilla. Minun metodini ovat: terveys edellä ja maltillinen eteneminen kehityksessä. Haluan tehdä pysyviä muutoksia harjoittelussa asiakkaalle, sekä parantaa elämänlaatua, unohtamatta että harjoittelussa pitää tehdä asiat oikeilla tekniikoilla, jotta vältytään loukkaantumisilta ja kehitytään oikein. 

 Olen valmentanut aloittelijoita, kokeneita kuntoilijoita ja nuoria urheilijoita, ikähaarukassa 15 - 50 vuotiaita.

Jääkiekkouralla pelasin Suomen lisäksi Ruotsissa, Sveitsissä, USA:ssa ja Venäjällä, Ammattilaisurani kesti 18 vuotta. Pelasin 9 kertaa finaaleissa, joista voitin 5 mestaruutta. 3 Suomessa, 1 Venäjällä, sekä yhden seurajoukkueiden Euroopan mestaruuden ja MM-pronssia Suomen maajoukkueessa. Vaikka jääkiekkoura on takana niin elämä pyörii edelleen sen ympärillä. Toimin Kärppien U16-juniorijoukkueen valmentajana / fysiikkavalmentajana. Olen lisäksi suorittamassa valmentajatutkintoa Suomen jääkiekkoliiton koulutusohjelmassa.